Ik fotografeer niet specifiek één onderwerp, al heeft model-, dans– en straatfotografie mijn voorkeur. De laatste tijden richt ik mij voornamelijk op “Thuis-shoots“. Het model wordt dan thuis in eigen omgeving gefotografeerd.
(Serieus, gek, grappig, sexy, geënsceneerd, spontaan, ingetogen, sensueel, surrealistisch, kortom alles mag zolang jij je er maar op je gemak bij voelt.)

Een ander project waar ik momenteel veel plezier aan beleef is om modellen te fotograferen, waarna ik een foto selecteer die ik laat afdrukken op dibond (aluminium) om vervolgens deze te bewerk met (olie)verf. (Mixed-Media)

Mijn fotografie is voornamelijk hobbymatig (op TFP basis) met af en toe een zakelijke opdracht. (Mocht deze binnen mijn expertise vallen) Lijkt het je leuk om eens met mij een fotoshoot uit te werken of u heeft een zakelijke foto opdracht. Neem gerust contact met mij op. Bij voorkeur per Whatsapp: 06-48774372. Of via een van onderstaande social media kanalen.

Facebook: https://www.facebook.com/marcovankleef

Instagram: https://www.instagram.com/marcovankleef

I’ve tried to make self-portraits before
But they always turn out so contrived
I’ve spent too much time correcting light and shade
Hiding wrinkles, blurring scars

I’ve tried to make self-portraits before
Through my eyes just see myself
Now I know I’m not in denial

That I need someone else
To see me

Foto credits: Jelisa